Tuesday, March 16, 2010

Cirque du soleil

In ultima vreme m-am delectat cu muuuult fetru, teatru radiofonic, carti si filme coreene \(^_^)/. E inca prea frig sa-mi scot nasul la maraton. Am avut parte de ceva flori dar au inghetat, la fel ca si cuvintele, precis au inghetat pe undeva.
Mi-e dor de aricii cu care, asta toamna, mi-am dat intalniri nocturne in gradina blocului, mi-e dor de porumbeii galaciosi care poposeau pe pervazul ferestrei mele, mi-e dor de frunze si de soare, de papadiile razlete, mi-e dor de pescuit, de biciclete, de ferestre deschise, de aer.
Mi-e dor de mingea mea de volei, de stiloul meu, de macul roz, de vointa mea de a ma trezi la 6 pentru a citi macar cateva pagini, mi-e dor de gradina bunicii, mi-e dor de zmeul pe care nu l-am inaltat niciodata, mi-e dor de timp si de Olguta.


() ()
(^. ^)

6 comments:

  1. Foarte dragute creatiile tale!
    Ti-am adaugat blogul pe Scrapper in Romania. Un nou blog dedicat exclusiv artistilor romani de pretutindeni. Sper sa ne vedem acolo.:)

    Laura

    ReplyDelete
  2. As ramane indatorata pentru cateva recomandari de filme si carti coreene :)

    ReplyDelete
  3. Cartile sunt in romaneste doar filmele sunt in coreeana :P. Revelatia de anul acesta pentru mine a fost Pasta (20 episoade), e de-a dreptul fenomenal filmul pentru mine e o adevarata incantare. Preferatele mele pana acum sunt: Coffee Prince, City Hall, You're Beautiful, Worlds Within, Love & Marriage, Boys Before Flowers (pentru ca am vazut desenele japoneze). Acum urmaresc Smile, You si Pasta, iar pe lista de asteptare e Full House. In plus sunt curioasa de Personal Taste care va incepe in curand :) Daca doresti mult mai multe informatii decat ti-am oferit eu poti vizita dramabeans.com, e blogul meu favorit in materie de filme coreene.

    ReplyDelete
  4. Primavara ti-a adus un premiu din partea mea si ti l-a lasat pe blogul meu. :) O zi frumoasa si senina!
    http://bandwshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoase brosele tale. Si mie imi plac filmele coreene, ata, acul si foarfeca.

    ReplyDelete
  6. Your blog is so sweet! And i can see we have similar taste / Yes I also LOVE Kimmidolls :D Lots of kisses from Portugal :******

    ReplyDelete